Published On: So, Okt 8th, 2017

Spune „NU“ manipularii!

Dupa cum stiti, ieri dna Elena Popa, aceasta Robin Hood cu fusta, aparatoarea nenumita a ingrijitoarelor, s-a prezentat in fata unor parlamentari austrieci. Dna Popa, nu apare cu dansii in poza, probabil pentru ca au si ei mandria LOR. Daca va imaginati ca dna Popa s-a dus in parlament sa apere interesele ingrijitoarelor, va inselati amarnic asa cum s-a inselat foarta multa lume care a crezut in ea.

Sursa: elena Popa - FERITI-VA DE INTERMEDIARII TEPARI

Sursa: Elena Popa – FERITI-VA DE INTERMEDIARII TEPARI

Nu!!!!! Doamna Popa, s-a dus la parlament strict in interes personal. Speriata fiind de procesele in care se afla implicata, si abandonata de toti fostii colaboratori, care au inteles cine este cu adevarat, a facut ce fac toti tradatorii!!!!- A vandut cauza ingrijitoarelor pentru a castiga protectie straina. Dna Popa calca peste cadavrele ingrijitoarelor, si peste increderea pe care acestea i-au acordat-o, doar pentru a-si apara fundul regal de rigorile legii care se va pronunta inevitabil.

Intotdeauna de tradatorii de neam au profitat strainii!

Doamna Popa s-a dus la inalta poarta sa faca ce stie ea mai bine. Sa denigreze, sa calomnieze!!!!! A tranformat firmele romanesti de intermediere in falsificatoare de drept comun, iar ingrijitoarele in complice cu buna stiinta a falsificatorilor.

A indus in mass media austriaca, ideea ca suntem o tara de infractori si falsificatori, dar si de incompetenti care nu putem obtine o diploma si trebuie neaparat sa cumparam una falsa.

In disperatea de a-si castiga sustinerea strainilor dna Popa a uitat cateva lucruri esentiale: Caragiale spunea ‘Iubesc tradarea dar urasc pe tradator’.

Doamna Popa a uitat sau poate nici nu a stiut, ca austria are al 4-lea cel mai mare PIB din europa. Acest lucru se datoreaza faptului ca au firme prospere, bine protejate de legislatia austriaca care contribuie substantial la acest PIB, iar politicienii acestei tari, daca nu vor sa se sinucida politic, nu vor face absolut nimic impotriva firmelor care au creeat aceasta bunastare economica.

Sursa: elena Popa - FERITI-VA DE INTERMEDIARII TEPARI

Sursa: elena Popa – FERITI-VA DE INTERMEDIARII TEPARI

Chiar daca politica este o curva batrana, acest lucru este valabil decat in campaniile electorale, iar partidele din orice tara democractica, vor face intotdeauna valva in campania electorala pentru a castiga voturi.
Aveti idee cate firme de intermediari din Romania lucreaza direct cu vreo familie austriaca? – Exact!!!! -Nici una.

De ce??? – pentru ca poporul austriac are incredere doar in ai lor. Ei nu sunt tradatori de neam, ei accepta sa lucreze doar cu firmele de incredere din tara lor pentru ca acestea si-au creat numele si credibilitatea in zeci de ani de activitate. Firmele austriece de intermediere au sute de angajati carora le platesc salariile si aduc un profit urias austriei din acest domeniu de activitate. Ce vor face politicienii austrieci dupa campania electorala????- absolut nimic

Isi vor sustine in continuare firmele, pentru ca Ministerul Sanatatii are inca foarte mare nevoie de toate ingrijitoarele indiferent de nationalitate.

Ce vor face intermediarii romani???? – vor avea grija in continuare sa isi dovedeasca credibilitatea si corectitudinea fiecare in parte fata de colaboratorul lui. Intermediarii romani vor avea grija ca ingrijitoarele romance sa isi pastrese slujbele si sa puna in continuare o paine pe masa familiilor lor.

Procesul dnei Elena Popa isi va urma cursul firesc, si sentinta va fi inevitabila si conforme cu legile statului roman.

Semnat Cucuveaua Zurlie

Contra acestei doamne, s-a pornit si o Petitie, iar semnaturile si comentariile lasate pana acum dovedesc o parte a celor spuse mai sus.

Alaturate si tu Petitiei !

https://petitieonline.net/petitie/03626149

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
DAD – Inselaciunea Germana ataca Romania

Dacă aveți un SRL, PFA sau chiar si un SA, este foarte probabil să primiți zilele acestea un plic, pe adresa dvs. Ce trebuie să știți, însă, este că, răspunzând în vreun fel acestei solicitări, riscați să pierdeți câteva sute,...

Schließen