Published On: Mo, Jan 2nd, 2017

Ce schimbarii aduce noul An 2017

Noua bancnotă de 50 de euro
În luna aprilie, apare noua Bancnota de Cincizeci de Euro în circulație.

Roaming
Incepand cu 15.iunie 2017 când efectueazi apeluri în alte țări din UE, nu se mai plateste suprataxele internationale. Taxe nu pot fi percepute în plus față de rata rezervat apoi în cadrul UE.

Soluționare alternativă a litigiilor în online trading
Din februarie dealeri trebuie să informeze clientii despre conditiile de arbitraj alternativ care pot solutiona problema aparuta dintr-o vanzare-cumparare. Legea consumatorului de soluționare a litigiilor se bazează pe un obiectiv al UE privind soluționarea alternativă a litigiilor consumatorilor.

Eticheta de eficiență
Etichetele de eficiență pentru aparatele electrice trebuie să fie semnificative. Se preconizează că scara va fi, în viitor, din nou limitată la clasele de eficiență A la G; se scot clasele A + la A +++.

Taxa Radio/TV
Care nu a reușit până în prezent pentru a face o cerere de scutire sau de reducere se poate face acest lucru începând cu anul viitor retroactiv, timp de trei ani.

Legea privind traficul rutier
Părințiilor li se permită să însoțească copiii lor, în timp ce ei merg cu bicicleta pe trotuar și își poate îndeplini misiunea de supraveghere a traficului, în cele din urmă juridic. Până în prezent, a fost regimul pe care părinții au trebuit să conducă pe pista de biciclete sau de drum, în timp ce copiii au trebuit să folosească trotuarul la vârsta de opt ani.

Creșteri Sumei de bază neimpozabila
Suma de Baza neimpozabila creste de la 01 ianuarie. Suma de bază pentru persoanele singure urcă la 168 Euro la 8820 Euro. Căsătoritii sunt au in viitor 17640 euro. Cu alte cuvinte, taxele sunt deduse numai în cazul în care venitul este mai mare decât suma. În plus, Suma de Baza pentru creșterea copilului va fi majorat la 4716 de euro.

Salariul minim
Pentru prima dată, minimul legal de 01 ianuarie cu 34 de cenți brut 8,84 euro pe oră. Condiția minimă pentru toți lucrătorii adulți, cu excepția șomerilor pe termen lung, în primele șase luni după reluarea activității.

Erich Mocanu
www.erichmocanu.ro
facebook.com/erich.mocanu/

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Cine te reprezinta in Diaspora

În urma redistribuirii voturilor și a negocierilor dintre partide, parlamentarii aleși în diaspora la care poti apela Ziua si Noaptea cu incredere sunt:

Schließen