Published On: Fr, Jan 6th, 2017

Avocatul Poporului a contestat la CCR si cere reglementarea legii care interzice persoanelor condamnate sa faca parte din Guvern

Salut decizia Avocatului Poporului, Victor Ciorbea de a contestat la Curtea Constitutionala legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in Guvern.

Dupa cum stim cu totii, de 27 de Ani in Romania sunt facute Legile in asa fel, incat fiecare ce il citeste, intelege cum doreste. Este inacceptabil ca exact cea mai importanta lege a Romaniei, sa fie interpretata cum ne pica noua bine.

De mai bine de 4 ani, de cand am fondat organizatia AEBS ce vine in sprijinul tuturor romanilor, cand le sunt incalcate drepturile, cer Parlamentarilor Romani ca Legile Romaniei incepand de la Constitutia, trebuie refacute si rescrise in asa fel, incat sa fie clare pentru toti cetatenii, dar si pentru a nu lasa loc de interpretari .

Prin aceasta contestatie a Avocatul Poporului, nu se cere ca condamnatii penali sa aibe voie sa conduca o tara, ci doar reglementarea legi, pentru a fi clara. Posibil e ca judecatorii CCR sa interzica chiar si candidatura unui penal.

Erich Mocanu
ALDE Germania

sursa: erichmocanu.ro

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Ce schimbarii aduce noul An 2017

Noua bancnotă de 50 de euro În luna aprilie, apare noua Bancnota de Cincizeci de Euro în circulație. Roaming Incepand cu 15.iunie 2017 când efectueazi apeluri în alte țări din UE, nu se mai plateste suprataxele internationale. Taxe nu pot...

Schließen