Published On: Sa, Dez 10th, 2016

Alcooltest pentru Șoferii care vor transportă buletinele de vot.

Toţi conducătorii auto care transportă buletinele de vot la secțiile de votare din București sunt testați cu aparatul alcooltest, „ca măsură de precauție“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

„Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică pe perioada procesului electoral, Poliția Capitalei a mobilizat peste 5.000 de polițiști. Aceștia vor asigura atât transportul buletinelor de vot la secțiile de votare, cât și de la secțiile de votare, fiind, de asemenea, asigurată paza secțiilor“, a mai spus Ghebaur.

Acesta a fost prezent, sâmbătă dimineață, la Primăria Sectorului 6, la acțiunea de încărcare a buletinelor de vot în microbuze și de transportare a lor către secțiile de votare din sector.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Se anulează cu sutele voturile trimise prin corespondență.

Un membru al Biroului Electoral de circumscripție 43, pentru diaspora, a informat reporterii ”România liberă” că au fost anulate 480 de voturi din cele 4.500 sosite aici. ”Alegătorii din disapora trimit buletinul de vot într-un plic interior care este pus...

Schließen