Published On: So, Mai 22nd, 2016

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.
Ieri 19.05.2016 am fost sunat de pe nr 0724005910 cu privire la un MacBook ce il aveam de vânzare, domnul dorind sa ii facă si asigurare coletului am stabilit sa facă el comanda la curier si respectiv sa plătească asigurarea acestuia, după câteva ore am fost sunat de către „un curier“ de la nr de telefon 0761748697, acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo Cargus, a ridicat coletul si mi-a lăsat o copie de pe comanda.

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.
Azi am sunat la Cargus, in sistem nu le apare comanda mea ci o altă comanda, nr curierului nu le este cunoscut, iar atât „curierul“ cât si „cumpărătorul“ au telefoanele închise.
In concluzie mi-am luat teapa, rog pe oricine poate sa ma ajute cu găsirea indivizilor si a laptopului sa ma contacteze, ofer 500€.

Printr-o metoda foarte ingenioasa mi-am luat țeapă.
Nu îmi pasa dacă mai găsesc sau nu laptopul, pe ei ii vreau !
Bunul in cauza este un MacBook 12″ retina 2015, având SN: C02M04RGCN4.
Va rog daca doriți sa distribuiri aceasta postare !

sursa: ‎Bogdan Dumitru 

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Daniel Dăianu, la Madrid: Democraţia este în pericol în Europa

Profesorul Daniel Dăianu, membru în Consiliul de Administrație al BNR și al Consiliului European pentru Relații Externe și-a prezentat, la Madrid, cartea “La gran encrucijada de Europa” (“Marele impas al Europei”, Niram Art, 2016), despre criza economică și viitorul sumbru...

Schließen