Published On: Di, Mai 31st, 2016

delMare. Proiect inedit al designerului Eduard Locota

Eduard Locota

Designerul Eduard Locota, fost rezident al Lugojului, unde a locuit timp de 10 ani, a lansat un project la care lucreaza de ceva vreme si pe care l-a facut public doar de cateva zile, insa nu in Romania.

Pasionat de grafica in 2D si 3D, antreprenoriat, economie si dependent de natura, Eduard Locota creaza si dezvolta noi concepte de design! Unul dintre acestea este masa delMare, o lucrare care hipnotizeaza privitorii. Masa delMare, a fost fabricata din sticla acrilica, altfel cunoscuta drept rasina expoxidica sau poliuretanica si din marmura alba. Designerul a folosit sticla acrilica in locul sticlei obisnuite tocmai pentru a se putea juca mai mult cu perspectivele. Sticla acrilica distorsioneaza mai putin imaginea, este mai rezistenta la impact si cantareste mai putin decat sticla obisnuita, fiind si mai scumpa decat aceasta. Designul unic si inovativ, conceput ca o masa cu 3 picioare, ofera pe langa o forma spectaculoasa si o functionalitate aparte. Stabilitatea este o caracteristica esentiala al mesei, cu un centru de greutate extrem de jos.

DelMare

In scurta perioada in care mi-am facut public lucrarile, am deja un media coverage de milioane de view-uri in numeroasele aparitii in presa internationala. Recunosc ca ma bucura aparitiile internationale, dar cu sinceritate din perspectiva opusa, ma intristeaza faptul ca oamenii pe plan local si cei apropiati mie, nu cunosc subiectul si nu se pot bucura de faptul ca un roman exact ca ei poate avea succes intr-un domeniu mai anonim cum e arta si design-ul. Sunt roman, banatean, si prin relizarile mele vreau sa demonstrez ca nu e nevoie sa emigrezi ca sa ai o poveste frumoasa. Poti avea o viata placuta si o cariera stralucita si in Romania”, a declarat Eduard Locota pentru LugojOnline.ro.

Masa creata de Eduard Locota poate cantari intre 150 si 85 de kilograme si este adaptabila pentru anumite dimensiuni. Designerul a stabilit o limita de doar 35 de mese unicat pe care le va produce sub acest concept, preturile fiind cuprinse intre 4.900 si 15.000 de euro, in functie de dimensiuni. Mai multe detalii afla aici!

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Mai aveti curaj sa spuneti ca in accidentul lui Condrea nu e implicat SRI ?

Un nou martor la accidentul lui Condrea: 'Era urmărit, fugea de o maşină care se afla în spate' Un martor la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea, susţine că patronul Hexi Pharma era urmărit de o altă maşină...

Schließen