Published On: Di, Apr 12th, 2016

“Vestiamo Roma”, ajutor pentru persoanele aflate în dificultate

ROMA, 5 aprilie 2016 – Asociaţia Românilor din Italia (ARI) împreună cu candidatul la consiliul general al Primăriei Romei, Laura Văsîi, au contribuit la realizarea proiectului “Vestiamo Roma” desfăşurat sâmbătă, 2 aprilie în Piazza Fabrizio de Andrè.
În cadrul evenimentului, au fost distribuite aproximativ 10.000 de articole precum jucării, îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, dulciuri şi rechizite şcolare.
Preşedintele ARI, Eugen Terteleac a declarat: ”ARI organizează anual cel puţin trei misiuni umanitare în România pe acest model. Sunt mândru că împreună cu Asociaţia

Salvamamme, organizatorul principal, am reuşit să contribuim la realizarea acestui eveniment la Roma. Cu această ocazie, ARI a demarat programul de distribuire a ajutoarelor în câteva judeţe din România prevăzut pentru perioada mai – decembrie 2016.

«Participând la acţiunea “Vestiamo Roma” organizată de Asociaţia Salvamamme şi Asociaţia Românilor din Italia, am trăit mari emoţii întâlnind familii de italieni, români, bulgari, sud-americani care alegeau bunuri (jucării, hăinuţe, dulciuri, rechizite) pentru copiii lor. Un exemplu de convieţuire între mai multe etnii. Felicitări tuturora, în special voluntarilor de la ARI care au asigurat logistica şi distribuţia celor 10.000 de articole. Voi susține acest tip de acțiuni în calitatea de consilier al Primăriei Romei», a declarat Laura Văsîi.

sursa: U.Z.P.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Studiu Pâine Integrală – Valori nutriționale – InfoCons

Pâinea integrală este una dintre cele mai bune alegere pentru o alimentație sănătoasă. Fie că vrei să slăbești, fie că vrei să ai un stil de viață sănătos, specialiștii Clinicii de Nutriție Kilostop ne recomandă să alegem atât pentru noi, cât şi pentru...

Schließen