Published On: Mo, Apr 25th, 2016

Teatrul lugojean va participa la cel mai important festival international de teatru pentru amatori din Austria

In perioada 4-8 mai 2016, Teatrul Municipal “Traian Grozavescu” va participa la cea de a VIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Amatori, ce se va desfasura la Abtenau, Austria.

Teatrul lugojean va participa la cel mai important festival international de teatru pentru amatori din Austria

Festivalul este organizat de catre Asociatia de Teatru Amator Salzburg si Teatrul Abtenau, in colaborare cu Asociatia Turistica Abtenau. Alaturi de teatrul lugojean, la festival au mai fost selectate trupe de teatru din Nepal, Georgia, Ungaria, Italia, Venezuela, Israel, Rusia, Olanda, Germania si Austria. Actorii lugojeni vor prezenta, sambata, 7 mai 2016, de la ora 14.00, spectacolul Pinocchio, de Carlo Collodi, in regia lui Dan Mirea. In distributie: Ileana Caprariu, Tudor Traila, Constantin Ilie, Loredana Lupescu, Maria Rogobete, Cristina Velici, Bogdan Gaspar, Denis Tirziu si Alvin Megerle. Sonorizare: Cezar Costescu . Lumini Florin Ardelean.

Loading
Karte zentrieren
Verkehr
per Fahrrad
Transit
Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Experienta mea, in Germania

Dragele mele colege, vreau sa va impartasesc si voua prima mea experienta avuta ca si ingrijitoare si am sa incerc sa fiu cat mai la subiect si sa nu va plictisesc. Am peste 20 de ani lucrati in domeniul contabilitatii...

Schließen