Published On: Mi, Mrz 2nd, 2016

Vatican: ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a intalnit cu Papa Francisc

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a participat astăzi, 2 martie 2016, la Audiența Generală susținută de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

În cadrul întâlnirii, au fost evocate relațiile foarte bune dintre Sfântul Scaun și România, reflectate și în dinamica vizitelor și contactelor bilaterale frecvente și variate. Oficialul român a mulţumit Sanctității Sale Papa Francisc pentru sprijinul oferit de Biserica Catolică comunităţilor româneşti din Europa occidentală în procesul acestora de integrare în societățile din țările de reședință şi a subliniat rolul important pe care Sfântul Scaun îl are în promovarea dialogului dintre Biserici.

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, se află în perioada 2 - 6 martie 2016 în vizită oficială în Republica Italiană, având programate o serie de întâlniri cu reprezentanți ai autorităților centrale și locale italiene, precum și cu membrii comunității românești.

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Tara lucrului bine facut! MAE lanseaza Proiectul Invizibil

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Departamentului Consular, a realizat un film de prezentare a sistemelor informatice componente ale platformei E-Cons, lansată public sub deviza "Consulatul mai aproape de casa ta". Acest film are scopul de a explica și totodată de...

Schließen