Published On: Do, Mrz 3rd, 2016

În perioada 1-7 martie, o delegație la cel mai înalt nivel se află la Roma pentru a se întâlni cu românii din Italia

Din aceasta fac parte Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Sandra Pralong, consilier al Președintelui României pentru Relația cu Românii din afara Granițelor,  Ana Maria Pătru, președintele Autorității Electorale Permanente a României, Viorel Badea, senator, Comisia românilor de pretutindeni, Mariana Câmpeanu, senator, Comisia românilor de pretutindeni, Mircea Lubanovici, deputat, Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, Aurelian Mihai, deputat, Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

delegatie Italia, Martie 2016

Românii din Roma și împrejurimi sunt așteptați pentru a discuta și clarifica noile reglementări privind procesul electoral, în principal votul prin corespondență de care românii vor beneficia începând cu alegerile parlamentare din toamnă.

Întâlnirea va avea loc vineri, 4 martie, la orele 17.45, în sala Accademiei di Romania din Roma, din Piața Jose de San Martin nr. 1.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
O tânără în vârstă de 29 de ani, adoptată la 4 ani în Germania, își caută familia naturală! dreptul-omului.org
O tânără în vârstă de 29 de ani, adoptată la 4 ani în Germania, își caută familia naturală!

Tânăra, născută la Beclean, județul Bistrița-Năsăud, dar adoptată pe când avea doar patru ani, își caută acum familia biologică! Este vorba despre Maria Livia, ai cărei părinți naturali ar fi din orașul de pe Someș. Maria Livia a fost adoptată...

Schließen