Published On: So, Jan 31st, 2016

Scandal cu Mihai Gâdea și Dan Mihalache la München

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, și șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, s-au aflat sâmbătă seară împreună la München.

Cei doi au stat unul lângă altul la o recepție la restaurantul Hofbräukeller din München, scrie jurnalistul Grigore Cartianu pe facebook.

Gâdea și Mihalache au participat la Balul Sașilor.

Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-isul Mihalache”. În privința lui Gâdea, revolta era totală.“Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”, a mai scris Cartianu.

POSTAREA LUI GRIGORE CARTIANU:

Șoc și groază la Balul Sașilor, desfășurat aseară în restaurantul Hofbräukeller din München!

Cei 300 de participanți, majoritatea membri ai Asociației Sașilor din Transilvania, emigrați în Germania de Vest înainte de 1989, au descoperit la o masă două personaje nedorite: Dan Mihalache și Mihai Gâdea.

Șeful Administrației Prezidențiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sărbătoarea sașilor ardeleni din Bavaria. Este însă neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, în delegația Administrației Prezidențiale?

Prezența celor doi a provocat rumoare printre participanți. Majoritatea considerau că Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-isul Mihalache”. În privința lui Gâdea, revolta era totală.

“Aerul devine greu respirabil”, relata aseară o participantă la petrecere. “Și Gâdea, și Mihalache… e prea mult! Am văzut oameni revoltați, chiar furioși. Poate faptul că stă lângă orchestră să-l salveze pe Gâdea!”

Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a stat mai mult în afara restaurantului, butonând telefonul, vorbind și gesticulând.

Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, în schimb, ambasadorul Germaniei la București, Werner Hans Lauk, care s-a întreținut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul său de masă.

“L-am rugat pe Fabritius să-i transmită lui Iohannis că, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coadă 5 ore în primul tur, respectiv 11 ore și jumătate în al doilea tur, ca să-l votez, pentru ca șeful Cancelariei sale să umble acum cu <<gâdele>> care mințea întruna că nu sunt cozi la consulate și că, de fapt, diaspora nu prea vrea să voteze”, mi-a comunicat o sursă din interiorul petrecerii.

Mihai Gadea a postat pe pagina sa de Facebook:

Mihai Gâdea alături de Dan Mihalache | Sursă foto: Profilul de Facebook al lui Grigore Cartianu

Mihai Gâdea alături de Sasii | Sursă foto: Profilul de Facebook al lui Mihai Gadea

În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară la balul saşilor de la Munchen. A fost o seară excepțională! M-am simțit foarte bine în mijlocul lor şi mi-am adus aminte cu mare plăcere de copilăria mea la Lisa, un sat dintr-o zonă cu mulți saşi, de la poalele Făgăraşului.
Am discutat şi despre proiectele lor şi despre implicarea Antena 3 în aceste proiecte. Vă asigur că vom face lucruri extraordinare împreună!

 

 

 

Aha extraordinat!. Asa ceva chiar nu e de acceptat. Mihai Gadea si Dan Mihalache nu aveau ce sa caute la asa un eveniment important. Cred ca cei doi au gresit sala sau mai degraba au vrut sa vada si ei cu ochii lor cum arata Sasii aia care acu zeci de ani au parasit Romania, spunand ca nu mai vreau sa aibe de aface cu Romania, se fac ca nu mai cunosc limba romana, si daca ne gandim bine, mai bine de treisfert dintre ei, nu mai au nici cetatenia romana. Domnule Mihai Gadea , domnule Dan Mihalache, cum v-ati permis sa mergeti si sa ii deranjati pe ich Sachse, nu mai stiu rumänisch!

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Ministrul german de finante propune o taxa europeana pe benzina, pentru ca UE sa poata gestiona financiar criza refugiatilor

Ministrul finantelor german, Wolfgang Schäuble, propune o taxa europeana pe fiecare litru de benzina, pentru ca UE sa poata face fata financiar, in problema afluxului de refugiati. „Am spus ca, atunci cand fondurile provenind din bugetele nationale si din bugetul...

Schließen