Published On: Do, Jan 14th, 2016

„Sa se descurce”. Lider bavarez a trimis la BIROUL lui Merkel un autocar plin cu REFUGIATI

Un lider politic din Bavaria i-a trimis cancelariului Angela Merkel, la biroul din Berlin, un autocar plin cu refugiati.

Peter Dreier a avut, in toamna, o convorbire telefonica furiosa cu Merkel, in care a avertizat-o in legatura cu consecintele primirii unui numar mare de refugiati: „Daca Germania primeste un milion de refugiati, inseamna ca in colegiul meu vor veni 1.800. Ii vom lua. Dar o parte dintre ei vor fi trimis cu autocarul la biroul tau din Berlin”.

Acum se tine de cuvant. Joi dimineata, la ora 9.00, 52 de refugiati au fost imbarcati in colegiul lui Dreier, in Landshut, sudul Germaniei, si trimisi intr-o calatorie de sapte ore la Berlin. Dreier a precizat ca refugiatii au inteles de ce sunt in autobuz si ca sunt de acord sa mearga la biroul lui Merkel.

Guvernul bavarez, care se impotriveste politicii duse de Merkel in privinta refugiatilor, a incercat sa-l opreasca pe Dreier, pentru a nu deteriora si mai rau relatia cu Berlinul.

Bavaria este cea mai afectata de venirea refugiatilor, marea majoritate ajungand direct aici din Austria.

aktual24

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
O noua companie aeriana va opera pe Aeroportul International Timisoara

TIMISOARA. Compania aeriana Ryanair va opera incepand de anul acesta, din 1 noiembrie, de pe Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timisoara si va oferi 6 rute externe si o ruta interna. Ruta interna, spre Bucuresti, va avea o frecventa de...

Schließen