Published On: Mi, Jan 27th, 2016

Ne-am intors in anii ’50. Doi turişti care fotografiau casa lui Iohannis din Sibiu, duşi la Poliţie

Cei doi turisti au parasit sediul Politiei Sibiu dupa ce, in urma verificarilor, s-a stabilit ca nu reprezinta niciun pericol.

casa_iohannis

„La sediul Politiei Municipiului Sibiu, cele doua persoane, o femeie si un barbat, au fost aduse aseara, in jurul orelor 19:00, de un echipaj al Jandarmeriei. Noi nu am facut altceva decat sa interogam bazele de date, pentru a face o verificare suplimentara, cu privire la identitatea lor. Avand in vedere ca nu s-a constat nimic, oamenii au fost liberi sa plece“,a precizat miercuri, pentru agentia de presa citata, comisar Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Jandarmeria Sibiu sustine ca: nu este ilegal sa faci fotografii casei presedintelui Iohannis, de pe domeniul public. Totusi, daca cei de la Serviciul de Protectie si Paza (SPP) – care asigura protectia imobilului, amplasat pe strada Balea din Sibiu, relativ aproape de zona centrala a orasului – solicita jandarmilor sa faca verificari, acestia sunt obligati sa ia masuri.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, si va paste razboiul”

SUA santajeaza Romania: ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului” Politologul evreu american George Friedman este...

Schließen