Published On: Mi, Jan 6th, 2016

La un asa presedinde, tot asa un prim ministru!

Dacă pentru deplasarea la Bruxelles din luna decembrie, 2015, Dacian Cioloș s-a deplasat cu Tarom pentru care a plătit  7.300 de euro, pentru închirierea avionului de la Țiriac, Guvernul va plăti 23.500 de euro. Adica in jur de 76 de salarii medie pe economie. Chiar ni se pare putin, putea sa faca 100 de salari. era suma rotunda, si numeni nu-si dadea seama.

ciolos_airtiriac

Despre vizita lui Dacian Cioloș în Germania, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegația care îl va însoți pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și șeful Cancelariei primului-ministru Dragoș Tudorache.

„Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească și cu Forumul româno-german care are reprezentanți la Berlin. Scopul este întărirea relațiilor bilaterale și de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuție în această lună și la Consiliul European, legate de migrație, politică externă“, a precizat Dan Suciu.

Oare cine sunt acei „comunitatea românească“ si cum sunt informati dansi ca vine Ciolos!

De mai bine de 3 zile, redactia DO incearca sa ea legatura telefonica cu cei din Ambasada Romaniei din Berlin, dar nimeni nu se sinchiseste sa-si ridice fundul de pe scaun si sa raspunda la una din numerele de telefon postate pe pagina MAE.ro.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Rădulescu, s-a saturat să facă plajă in casă, vrea la baze de agrement

Cătălin Rădulescu, proprietar de păduri, a pus gând rău fondului forestier din România, pentru că stă în calea turismului. Deputatul de Argeş vrea tăierea pădurilor pentru ca pe locul lor să fie ridicate hoteluri şi baze de agrement. Social-democratul, împreună...

Schließen