Published On: Fr, Jan 15th, 2016

Inca un scandal in Guvernul de HardCore-Crati. O Consiliera a Guvernului si-a dat demisia!

Un consilier de stat şi-a înaintat demisia din funcţia pe care o ocupa in cadrul Cancelariei Prim-ministrului, simţindu-se jignită de declaraţiile sefului acestei institutii. Potrivit demisiei semnate de Dana Varga, seful Cancelariei, Dragos Tudorache a afirmat ca sunt „prea multi ţigani in Guvern si nu prezinta incredere“.

erichoficial.blogspot.de/

erichoficial.blogspot.de/

Tot un atac din partea domnului Tudorache si a premierului Ciolos, la adresa doamnei Varga, a fost facuta si pe data de 7.Ianuarie la Berlin cand un reprezentant al ONG-lui AEBS ce vine in ajutorul romanilor din Germania, a fost la intalnirea din Ambasada Romaniei din Berlin, si a stat de vorba cu ambele persoane:

erichoficial.blogspot.de/

erichoficial.blogspot.de/

Dupa cum reiese din aceasta discutie cu cei doi Technocrati, doamna consilier Varga Dana, era deja demisa si exista si un inlocuitor, dar uitand acest guvern de technocrati sa precizeze si persoane in cauza acest lucru.

http://erichoficial.blogspot.de/

erichoficial.blogspot.de/

Vezi discutia:

reprezentant AEBS: Buna Ziua dl. premier Ciolos. Sunt fondatorul ong-lui AEBS, ong german-roman, ce venim in ajutorul romanilor din Germania, care au diverse probleme, si din cauza limbii si legilor, nu se pot descurca singuri.

Ciolos: Buna, dn. Mocanu, ma bucurur pentru ceea ce faceti.

reprezentant AEBS: Am si eu 2 intrebari. Prima ar fi: Noul Guvern Technocrat doreste sa ii dea afara pe toti cei ce sunt in guvern, si nu sunt Technocrati. ONG-ul nostru a pregatit impreuna cu o Consiliera de-a dumneavoastra, de mai bine de 1 an, mai multe proiecte in colaborare cu Prefectii mai multor landuri din Germania, pentru integrarea Tiganilor in Germania. Aceste Proiect, vor incepe din Aprilie-Mai sa intre in actiune. La ce ma pot astepta?

Iar a doua intrebare, este cum motivati costurile de 23.000 € pentru a veni la Berlin, cand in Decembrie ati zburat cu 7.000 €

Ciolos: Despre cine e Vorba?

reprezentant AEBS: Este vorba de doamna Varga Dana.

Ciolos: D-na. Varga nu mai e in Guvern, dar vorbiti cu domnul Tudorache, ca el va da mai multe informatii si despre proiectele dumneavoastra.

reprezentant AEBS: De cand doamna Varga Dana nu mai e in Guvern?  acu doua saptamani cand am vorbit cu dansa, ea tot in guvern era si in momentul de fata, e in concediu.

Ciolos: In Guvern nu au ce sa caute persoane ce nu sunt technocrati. Luati legatura cu domnul Tudorache.

In acel moment dn. Ciolos l-a strigat pe Tudorache, sa preia discutia cu mine, fara sa mai raspunda la cea de-a doua intrebare.

Tudorache: Buna ziua, cu ce va pot ajuta.

reprezentant AEBS: am aflat de la dl. Premier, ca dn. Varga nu mai e in guvern. Dupa cum stiu dansa e momentan in concediu. Cand a fost demisa?

Tudorache: nu mai e la noi din decembrie.

reprezentant AEBS: Bun, ce fac eu cu proiectele pe care de mai bine de un an le-am pregatit pentru romii din Germania. Cine este persoana ce e pusa in locul doamnei Varga?

Tudorache: Am sa-i transmit domnului Consilier (nume neinteles „Nicolae“), saptamana viitoare sa va contacteze si sa discutati proiectele.

reprezentant AEBS: Cine este domnul acesta, e si el rrom? Se cunoaste cu problemele romilor din tara si din afara? Ce a facut dansul pt. Aceasta etnie, de o poate inlocui pe doamna Varga cu care am lucrat atat de bine si care se cunostea in acest domeniu?

Tudorache: Nu stiu cat se cunoaste, dar e capabil sa invete si conteaza ca este de-al nostru.

Chiar doream sa-i adresez si dansului intrebarea cu cei 23.000 euro, dar chiar in acel moment a venit un angajat al ambasadei, si i-a salvat pe Todorache si restul echipei, parasind Ambasada, a mai mentionat reprezentantul AEBS pe blogul sau personal.

Sursa: erichoficial.blogspot.de/

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
„Sa se descurce”. Lider bavarez a trimis la BIROUL lui Merkel un autocar plin cu REFUGIATI

Un lider politic din Bavaria i-a trimis cancelariului Angela Merkel, la biroul din Berlin, un autocar plin cu refugiati. Peter Dreier a avut, in toamna, o convorbire telefonica furiosa cu Merkel, in care a avertizat-o in legatura cu consecintele primirii...

Schließen