Published On: Sa, Jan 30th, 2016

Furie in Austria. Un refugiat care a VIOLAT o batrana de 72 de ani NU va fi expulzat

Un solicitant de azil din Afghanistan, care a violat o batrana de 72 de ani, va ramane in aceasta tara, in ciuda vinovatiei sale, decisa de judecatori. Acesta are varsta de doar 17 ani si a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 20 de luni.

Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, el nu va fi deportat, au comunicat autoritatile austriece, citate deThe Local. Acest lucru este posibil datorita faptului ca pedeapsa sa este mai mica de trei ani de inchisoare. Fiica victimei lucra cu imigrantii ca voluntara. Batrana a fost atacata atunci cand isi plimba cainele langa un rau din orasul Traiskirchen.

Femeia a fost atacata toamna trecuta, insa totul a iesit la iveala recent, cazul nefiind mediatizat din cauza sensibilitatii acestui subiect la nivel international. Apropiatii victimei spun ca ea nu mai este aceeasi persoana acum, ca femeia nu mai are incredere in nimeni si ca aceasta intamplare violenta a slabit-o mult. Atacatorul a fost identificat pe baza probelor ADN.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Psihiatru: Angela Merkel suferă de tulburări psihice și narcisism

Un eminent psihiatru german susține că Angela Merkel suferă de narcisism. În plus, încăpățânarea cancelarului german, care refuză să intervină în oprirea valului catastrofal de imigranți, ar indica o tulburare psihică severă. Doar în 2015, în Germania au pătruns 1,1...

Schließen