Published On: Mi, Jan 20th, 2016

Florin Tataru, presedinte PSD Italia, propune infiintarea filialei OFSD Italia!

Ieri 19.Ian, presedintele PSD Italia, domnul Florin Tataru, a imprastiat un comunicat unde a atacat Membrii PSD ca nu cunosc statutul Partidului, uitant ca el insusi a incalcat  Statutul de mai multe ori in ultimele 6 luni de zile.

Sa-i aducem aminte domnului Tataru: Ce legatura are orasul german Mannheim cu Rasnov!

Dupa intamplarile si minciunile aparute in Presa, de catre echipa Radulescu, de unde face parte si Tataru, mai multi membri PSD Diaspora, s-au retras din Partid.

Acum vedem o incercare penibila a Presedintelui PSD Italia, de a mai convinge pe unul sau pe altul, sa ramana in partid apeland la urmatoarea Scrisoare chiar daca ea trebuia sa fie adresata la inceputul lui Ianuarie.

Florin Tataru., presedinte PSD Italia

Florin Tataru., presedinte PSD Italia

 

Update: 17:36

Conform noilor informatii ajunse la urechile noastre, domnul „Presedinte“ PSD Italia Florin Tataru, este in ilegalitate pana si in functia de Presedinte Interimar, acesta ocupand functia mai bine de 2 ani. Conform statutului PSD, acest lucru nu este posibil iar domnul care s-a autoproclamat Presedinte nu este decat un simplu Membru de Partid!

Citat: „Cu pretenții de mare președinte și care se ferește să facă alegeri pe Italia știut fiind că nici măcar prietenii de escapade la RIN Central nu l-ar vota.“ Și la urma urmei chiar așa: ce-i aia Statut cât timp „tati“ este „șăf“

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
In Sfarsit und Om cu Putere si Cuvant

Dupa atatea zvonuri si abureli aparute in presa romaneasca si pe tot felul de pagini de socializare, domnul Calin Popescu Tariceanu a dorit sa clarifice unele lucrurii, postand astazi pe pagina sa de facebook urmatorul text: "Am văzut mai multe...

Schließen