Published On: Do, Jan 21st, 2016

Dumnezeu sa o Odihneasca!

Maria Cociorvan, bătrâna ridicată de DNA din propria casă şi trimisă în judecată pentru cumpărare de influenţă cu ouă „negre“ şi miere, a murit noaptea trecută. Potrivit primelor informații, bătrâna ar fi murit în somn.

”A murit un om simplu dar cu o inimă foarte mare. O luptătoare”, a spus Mihai Gâdea, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Era o femeie foarte înțeleaptă. Îmi aduc aminte cum spunea că o întrebau procurorii de ouăle negre iar ea răspundea cum negre, maică?! (…) Era bunica mea, a noastră, care ne suna de sărbători”, a spus Alessandra Stoicescu, la Antena 3.

Maria Cociorvan era acuzată de procurori că ar fi cumpărat influenţă de la un judecător din Rădăuţi dând mai întâi mită găini şi ouă, iar apoi o mie de euro. În luna iunie, ea a fost luată cu mascaţii şi adusă în Capitală.

Cum femeia nu avea la ea bani de drum, pentru că nu ştia că va fi adusă de la Suceava tocmai la Bucureşti, a rămas în poarta DNA şi a început să plângă. Un avocat de la Rădăuţi i-a dat bani să-şi cumpere bilet de tren.

Maria Cociorvan a povestit, la Antena 3, drama prin care a trecut în ziua în care a fost adusă cu mascaţii la DNA.

 

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Ciolos: trebuie sa ne grabim! Ne-au mai ramas 10 luni sa vindem Tot.

Guvernul de technocrati dorit de Tinerii  Frumosi si Liberi, au observat ca Romania inca mai dispune de resurse ce pot ridica Romania la Standarte europene, si au hotarat sa vanda tot. Acesti technocrati platiti din bani nostri, dar sub comanda si...

Schließen