Published On: Mo, Jan 18th, 2016

AEBS.org Raspunsul Consulatului Norvegian din München, in legatura cu familia Bodnariu

 

Pe data de 10.Ian ong-ul AEBS.org a organizat un Meeting de solidaritate cu familia Bodnariu in fata Consulatului Norvegian din München. Din pacate romanii din München au preferat sa stea la caldurica adunandu-se totusi cativa oameni cu suflet mare. AEBS_Bodnariu__3

Chiar daca au fost doar o mana de oameni, se pare ca totusi Consulatul Norvegian din München, a fost impresionat de angajamentul lor, cateva zile mai tarziu, dandu-le un raspuns chiar daca a fost prin E-Mail.

 

Raspunsul pe E.-Mail de la Cons. Norvegian München

Raspunsul pe E-Mail de la Cons. Norvegian München

Vezi traducerea din Germana:

Eu vă mulțumesc pentru mesajul dvs. din 09.01.2016 referitor la protestul din 10/1/2016 in sprijinul  procedurii de inapoiere a copiilor la familile lor. Va Înțeleg dorința dumneavoastră de a auzi si cealalta parte.

Sunt conștient că acest caz a trezit multă atenție publicului românesc dar si presei, facandu-se multe acuzații grave la adresa Norvegiei.

Autoritatiile Norvegiene nu pot da detalii despre cazuri, toate acestea fiind strict secrete astfel garantand dreptul parintelui si al copilului de a ramane protejat.

Chiar si daca as avea informatii, acest drept de a le comunica altor persoane decat cele indreptatite, nu este legal.

Dar va asigur ca statul Norvegian acorda o deosebita importanta, protejari copilului in limitele impuse de Legile Norvegiene si cele Internationale, asa cum se asteapta de la un stat de drept.

Concluzia:

Institutiile si Autoritatile Norvegiene nu par atinse sau interesate de mizeria ce se petrece chiar in curtea lor, scuza fiind de fiecare data: in limitele legi, in binele copilului sau protejarea datelor.

Ganditi bine, daca doriti sa luati Norvegia ca a doua tara! S-ar putea sa fiti chiar voi urmatorii!

 

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Un pianist român câștigă Premiul “Pianul Contemporan” la Madrid

Pianistul român Alexandru Belemuski, de 28 de ani, a obținut, în Spania, premiul “Pianul Contemporan”, la Gala Anuală organizată de Fundația pentru promovarea tinerilor muzicieni Miguel Ángel Colmenero, care  avut loc la Madrid. Premiul îi revine tânărului pianist român în...

Schließen