Published On: Fr, Jan 1st, 2016

400 EURO amenda pentru o familie de romani, pentru cumparaturile facute in Germania!

Burghausen: In 31.12.15, jurul orei 12.00, Politia din Burghausen a fost chemata de doi detectivi ce pazeau mai multe magazine din oras, deoarece in unul din magazinele pazite de ei au aparut doi hoti. La verificarea actelor de identitate, au observat ca era un cuplu de Romanii ce au venit la cumparaturi cu tot cu copii.

Cercetand cazul, s-a observat ca cei doi la caserie au platit numai cumparaturile marunte, uitand sa plateasca alte marfuri in valoare de 160,00 €

Politistii au mai depistat in plasele romanilor si alte produse cumparate, dar nu a fost de gasit nici un Bon Fiscal. Ghinionul romanilor a fost, ca detectivii au recunoscut marfa, si au facut legatura, cu un anumit magazin. Cercetand Camerele de supravechiere, au observat, ca familia de romani au fost la ora 11:00 in acel magazin unde la plecare au uitat sa plateasca cumparaturile in valoare de 120,00 €.

După consultarea cu Procurorul de serviciu, acesta a facut o exceptie in seara de Anul Nou, familia platind numai o amenda de 400,00 €, si au fost lasati sa plece acasa.

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Un nou record pentru orasul Banatean Lugoj!

Un nou record pentru orasul Banatean Lugoj! Dupa transportul gratuit, Lugojul e singurul oras care il are pe cel mai inalt Mos Craciun din tara.

Schließen