Published On: Do, Dez 24th, 2015

Iohannis-ti si PNL-isti, trec peste cadavre!

Victor PontaIn sfarsit, fostul prim. ministru Victor Ponta a iesit pe 22.Dec. si a explicat pentru Romania.TV, de ce s-a retras de la Sefia Romaniei. Din pacate nu a spus tot adevarul, asa cum ne asteptam de mai multe saptamanii. Tot a mai aparat pe unul sau altul!

Oare este o coincidenta?

Adevarul tragic este: Citat: Aşa cum mă cunoaşteţi om serios, vă spun că până Maxim în noiembrie, domnul Ponta o să plece. În proporţie de 90 la sută, domnul Ponta va fi înlocuit cu acceptul şi cu dorinţa deja nestăvilită a marii majorităţi a PSD de a pleca domnul Ponta de la Palatul Victoria“, a spus Mircea Dolha, vicepreşedinte PNL.

Inca o coincidenta

Cum putea dl. Mircea Dolha sa spuna, ca Ponta va pleca din atacurile planuite de Johannisti!?

Trei zile dupa tragedie, am fost si noi la #Colectiv, si suntem siguri, ca nu este o coincidenta. Iohannis-ti si PNL au incercat de la alegerile prezidentiale, cu tot felul de dosare si minuni {motociclistul din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea} , sa-l faca pe Victor Ponta, sa dispara. Dar ghinionul lor a fost ca premierul Ponta s-a tinut tare asa cu a facut-o si in ultimi 4 ani, ramanand mai departe la putere.

Ultima incercare ce le-a ramas Iohannis-tilor si celor din PNL, este sa aplice o varianta HARDCORE.

Oare, cei din Procuratura si cei ce se ocupa de aflarea adevarului a acestui tragic eveniment, au luat acest lucru in considerare? S-au gandit sa cerceteze si Varianta Hardcore? Pana la ora actuala nu s-a auzit nimic.

Consilierul prezidential Dan Mihalache in timpul unei intalniri oficiale de la Belgrad.

Consilierul prezidential Dan Mihalache in timpul unei intalniri oficiale de la Belgrad.

Inca un destept din cancelaria presedintelui Klaus Iohannis, Dan Mihalache a declarat ieri 23.Dec.: 

E o exagerare din partea lui. Cred ca nu are proprietatea termenilor. Presedintele nu a fortat caderea Guvernului nici inainte, nici dupa Colectiv. (…)

Premierul Victor Ponta ar fi fost intelept sa demisioneze in momentul in care a aparut problema cu dosarul sau, era o vulnerabilitate pentru Romania.

Toti avem un colec care se porta asa cu seful!

Dan Mihalache :> Iohannis

Domnul Dan Mihalache, a fost stationat in ultimi 25 de ani in mijlocul Junglei unde a fost Sef de Cancelarie al Maimutelor Iohanniste. Dl. Mihalache nu a auzit ca intr-o tara de drept, vinovat esti atunci cand un Judecator te cosidera vinovat, si nu dupa minciuni si calomnii.

Intrebare catre dl. Dan Mihalache: D-le Mihalache, dar de nenea condamnat de fals, uz de fals, evaziune fiscala, foloase necuvenite. care e seful tau, de ce nu spui nimic?

Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Mesaj cu ocazia Sărbătorilor și a Anului Nou 2016, CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI

Dragi români, Cu multă bucurie, acum în prag de sărbători, vă transmitem, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră, urările noastre sincere de sănătate, bucurii și împliniri personale și profesionale, pace, linişte şi un An Nou 2016 cât mai bun. La Mulți Ani! Echipa...

Schließen