Published On: Mi, Dez 9th, 2015

Ce legatura are orasul german Mannheim cu Rasnov!

Ce legatura are orasul german Mannheim cu Rasnov!

Redactia DO doreste sa clarifice aceasta intrebare, ce o multime de romani din Diaspora, si-au pus-o in ultimile 24 de ore.

Pe data de 28.11.2015, adica acum 12 zile, a avut loc la Mannheim un eveniment dedicat „Zilei Nationale a Romaniei“. La acest eveniment organizat de presedintele PSD-Germania George Badea, au fost invitati mai multi membri PSD Diaspora dar si Presedintele PSD Diaspora Catalin Radulescu. Pentru a face petrecerea mai interesanta, d-ul Badea si-a mai adaugat un membru PSD la acest spectacol, dar de data aceasta pe scena in persoana d-nei Ionela Prodan.

D-ul presedinte Radulescu fiind la prima iesire dupa ce i s-a ridicat interdictia de a parasi tara (daca nu ar fi de plans, ar fi chiar de ras: Presedinte Diaspora si sa nu ai voie sa vizitezi Diaspora), a vrut sa faca acest eveniment de neuitat si impreuna cu organizatorii acestui spectacol, au urzit un altfel de spectacol, dar de data aceasta la Rasnov, patru zile mai tarziu.

Catalin_Radulescu

Din ce reiese, la Mannheim s-a pus Bazele uneltirii contra persoanelor ce ar putea sa rivalizeze postul domnului Radulescu, dar si ai catorva membri ce nu erau siguri pe ei si s-au lasat pacaliti de promisiunile acestuia. Cel mai bun exemplu, dupa cum reiese din Ziarul „…“ postat de d-ul Radulescu pe pagina sa de Facebook, este bomboana de la Mannheim, Ionela Prodan ce a plecat de la Rasnov patru zile mai tarziu cu una din functiile celor „asa zis“ Suspendati!

Intradevar, si noi de la redactia DO asteptam cu nerabdare sa vedem si o Cerere Oficiala dar si Cine sunt acei Reprezentati  a celor 14 tari, si nu numai o poza a unui Ziar Necunoscut.

Fara a dori sa fim Carcotasi, nu putem sa nu analizam pozele vesele de la Rasnov dar si de la Mannheim, unde apar aceleasi fete si unde se poate recunoaste aproximativ 20% din biroul Permanent al PSD Diaspora cu drept de vot. Acest lucru ne da dreptul sa ne indoim de valabilitatea si legalitatea Votului dar si a acestei intalnirii.

Rasnov

Mannheim

Loading
Karte zentrieren
Verkehr
per Fahrrad
Transit
Facebook Comments

About the Author

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
#AEBS.org: Scrisoare deschisa catre Ministrul de Finanţe D-na Anca Paliu Dragu

Doamna Anca Paliu Dragu, In ultimele zile am ascultat si analizat cu mare atentie afirmatiile facute de dumneavoastra : Citat: în Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud sunt locuitori săraci care ştiu să facă ceva pe doi lei,...

Schließen