Published On: Do, Okt 15th, 2015

Un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca

Readucem la cunoştinţă cetăţenilor români rezidenţi în Insulele Baleare faptul că, în perioada 30-31 octombrie 2015, Consulatul General al României la Barcelona, organizează un nou consulat itinerant în Palma de Mallorca.
Activitatea cu publicul se va desfăşura la CASAL DE INMIGRANTES, S/ Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:
– 30.10.2015, între orele 10.00 -18.00, se vor prelua cererile
-31. 10.2015, între orele 11.00 -14.00, se vor elibera documentele (actenotariale, certificate de naştere, paşapoarte)
ATENŢIE:
Activitatea se va desfăşura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresaţi în mod direct consulatului până cel târziu la data de 25.10.2015, pentru a solicita o programare pentru serviciul consular dorit. Solicitarea o puteţi face fie la adresa de email a consualtului barcelona@mae.ro, fie pe fax la nr.: 934.341.109
Dacă utlizaţi faxul, este absolut necesar să ne comunicaţi şi un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi dacă este necesar. În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.
Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale!!
Cererile care nu respectă aceste condiţii nu vor fi luate în considerare!!!
Atragem atenţia că din motive organizatorice, nu putem face niciun fel de excepţie de la regula programării. Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să deţineţi acte de identitate româneşti valabile şi să aveţi copii după absolut toate documentele.
Adresăm rugămintea persoanelor care doresc să informeze despre organizarea consulatului itinerant să precizeze şi detaliile prezentate mai sus.
ATENŢIE!!!!


NU se preiau cereri pentru PAŞAPORT!!

Vă mulţumim!

Facebook Comments

About the Author

Lasa un comentariu

You must be Logged in to post comment.

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Ministrul Liviu Pop a inaugurat un nou infokiosk la Glasgow

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a fost prezent sâmbătă, 10 octombrie, la derularea campaniei de informare a cetățenilor români care își desfășoară activitatea la Glasgow, prilej cu care a inaugurat și un nou infokioșk. Evenimentul a fost organizat...

Schließen