Published On: Mo, Okt 26th, 2015

Klaus Iohannis: Romania e in Criza

Dupa o mica discutie intre Presedintele Romaniei Klaus I(J)ohannis si Gabriel Oprea Ministrul apararii, Presedintele a declarat presei ca Romania e in Criza.

Am avut o discuţie în cursul acestei seri, la Palatul Cotroceni, cu Gabriel Oprea şi l-am sfătuit să-şi dea demisia

Un motiv dece Gabriel Oprea sa pleca nu a specificat Klaus (J)ohannis. Decat ca Romania e in Criza

”L-am invitat la o discuție pe Gabriel Oprea. Am avut acestă discutie în cursul acestei seri. Cunosc aspectele relatate de oprea. proasta gestionare a crizei. Comunicarea pe acest eveniment a fost catastrofală. Nu i-am dat un termen lui Oprea.”, a spus Iohannis.

Inițial, Poliția Rutieră a dat un comunicat în care nu spunea că polițistul făcea parte din coloana lui Oprea. Abia azi, la 6 zile de la întâmplare, Oprea a ieșit să facă declarații, după ce a fost somat de președintele Iohannis. În ceea ce a spus, Oprea a contrazis declarațiile Poliției Rutiere, dar și pe cele ale Ministrului de Interne.

Facebook Comments

About the Author

Lasa un comentariu

You must be Logged in to post comment.

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Schweighofer e principalul beneficiar al tăierilor ilegale de păduri, jumătate din productia României

Environmental Investigation Agency US (EIA) a publicat miercuri un nou raport potrivit căruia cel puțin 50% din tăierile de păduri din România sunt ilegale, iar compania austriacă Schweighofer pare să fie destinatarul pentru lemnul astfel obținut. De asemenea, raportul EIA...

Schließen