Published On: Mi, Okt 28th, 2015

Gelozie criminală în Sicilia: româncă de 23 de ani, împuşcată de logodnicul italian

Voia să-l părăsească şi a fost ucisă. Gelozie criminală la Niscemi, în provincia Caltanissetta, unde o româncă de 23 de ani, Ana Maria Florin, a fost împuşcată mortal de prietenul ei italian, de profesie camionagiu.

SURSA: gazetaromaneasca

SURSA: gazetaromaneasca

El s-a răzbunat, împuşcând-o de 7 ori cu un pistol. Crima a avut loc luni 26 octombrie. După crimă, ucigaşul a fugit cu pistolul în mână pe străzi, printre oameni. Au fost momente de panică până când criminalul nu s-a predat carabinierilor, care l-au arestat. Carabinierii au furnizat numai iniţialele (S.P.) asasinului.

Mobilul este gelozia. Camionagiul avea discuţii frecvente cu concubina, pe care o acuza că frecventează alţi bărbaţi.

Potrivit unei prime reconstituiri, ucigaşul s-a dus după Ana Maria, care îşi manifestase intenţia de a-l părăsi, în casa unei prietene, unde era şi o fetiţă de doi ani. Orbit de furie, a scos din buzunare un pistol şi a tras către femeie 7 gloanţe care au lovit-o la cap şi în alte părţi ale corpului.

Apoi, cu arma în mână, a fugit pe jos, făcându-şi spaţiu printre oameni. La faţa locului au intervenit agenţii comisariatului de poliţie din Niscemi. Din fericire stăpâna casei şi fetiţa nu au fost rănite, însă au fost găsite de poliţie în stare de şoc. Au primit îngrijiri din partea paramedicilor de la 118. Imediat după omor camionagiul s-a predat carabinierilor, mărturisind fapta.

Facebook Comments

About the Author

Lasa un comentariu

You must be Logged in to post comment.

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Surprize muzicale și un program pentru Ziua României și a Românilor

Surprize muzicale și un program pentru Ziua României și a Românilor , si pt toți cu inima română . Vă așteptăm cu drag la următorul eveniment din data 28 nov 2015, începând cu ora 19.00 . MANNHEIM, Freiberger Ring 6.....

Schließen