Published On: Fr, Okt 16th, 2015

CONSULAT ITINERANT ÎN ORAŞUL MOTRIL

O echipă a Consulatului General al României la Sevilia va oferi servicii consulare la Centrul Intercultural din Motril

Consulatul General al României la Sevilia organizează, joi 22 octombrie 2015, un consulat itinerant în oraşul Motril, informează Consulatul General al României la Sevilia printr-un comunicat remis România Expres.

CONSULATUL-ROMÂNIEI-la-Sevilla[1]

Acest consulat itinerant se va desfăşura în Centrul Intercultural din Motril, Edificiul Versalles, situat pe Calle Galicia, Bajo 1.

O echipă a Consulatului General al României la Sevilia va oferi cetăţenilor români servicii consulare în următorul orar:

09:00 – 14:00: primiri de acte

16:00 – 17:00 eliberări documente.

Activitatea se va desfășura numai pe bază de înscriere prealabilă, până la data de 20.10.2015, la adresa de email secretariat@cgrosevilla.e.telefonica.net sau pe fax la nr. 954.627.108. În cererea de programare solicitantul trebuie să specifice numele complet şi serviciul consular solicitat și este rugat să lase un număr de telefon de contact.

Cetățenii care solicită servicii/documente consulare vor prezenta documentele de identitate/călătorie și/sau stare civilă atât în original, cât și în fotocopie.

IMPORTANT: Solicitările de pașapoarte se depun EXCLUSIV la sediul Consulatului General al României la Sevilia (Av. Manuel Siurot 30, Sevilla).

Facebook Comments

About the Author

Lasa un comentariu

You must be Logged in to post comment.

Lesen Sie den vorherigen Eintrag:
Trimite-ne o ştire!

Ai o informaţie care poate reprezenta o ştire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne sau Inregistreazate si poţi deveni reporter.

Schließen